Kérdésével és megrendeléssel kapcsolatban kérem
telefonáljon 06-28-920-960

Fejbeszélők > Ecosonic

ecosonic logo

Ecosonic elkötelezett felszerelésére professzionális call centerek és irodák megbízható vezetékes vagy vezeték nélküli fejhallgató megoldások, valamint a kapcsolódó termékek, mint a kezelők, erősítők, kábelek és egyéb kiegészítők.
Különösen a termék portfolió célokat call center és irodai felhasználók számára, különösen azok, akik tölteni hosszabb ideig a számítógépek. A fülhallgató modell kifejezetten a kényelem és a könnyű használat, a nyolcórás, vagy még hosszabb.
Cégünk hosszú múltra tekint vissza a termék fejlesztése és gyártása, kezdve már a 1980-as évek. Mi biztosítjuk a termékek versenyképességét a folyamatosan fejlődő új tervek és korszerűsítése a jelenlegi modellek alapján visszajelzést partnereinktől. Ezen kívül, mi elkötelezett a költség-hatékony, minőségi megoldások minden ügyfelünknek. Azáltal, hogy csökkenti az általános költségeket, célunk, hogy a leginkább versenyképes áron a mi termékskála.
Kínálunk szolgáltatásokat a mi európai és ázsiai-csendes-óceáni irodák.
További információk a valamelyik termékünk, ne vegye fel a kapcsolatot velünk!

Ecosonic elkötelezett gyártója a professzionális call centerek és irodák megbízható vezetékes fejhallgató megoldások, valamint a kapcsolódó termékek, mint a kezelők, erősítők, kábelek és egyéb kiegészítők területén.

A termék portfolió különösen call center és irodai felhasználók számára, főleg azok, akik hosszabb ideig kommunikálnak a telefononvagy számítógépen. A fülhallgató modelleket kifejezetten, a kényelem és a könnyű használat, a nyolcórás, vagy még hosszabb munkaterületre tervezték.

Cégünk hosszú múltra tekint vissza a termék fejlesztése és gyártása, a 1980-as években kezdődött. Mi biztosítjuk a termékek versenyképességét a folyamatosan fejlődés új tervek és korszerűsítések a jelenlegi modellekrőlk a  partnereinktől kapott visszajelzést  alapján . Ezen kívül, mi elkötelezettek vagyunk a költség-hatékony, minőségi megoldások nyújtására minden ügyfelünknek. Azáltal, hogy csökkenti az általános költségeket, elérhetjük, hogy a leginkább versenyképes áron maradjon a termékkínálatunk.

Teljes szolgáltatásokat nyujtunk a partnereink részére a mi európai irodákból.
Amennyiben további információkra lenne szüksége valamelyik termékünkel kapcsolatban, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk!

 

Márkák:
Termék/oldal: Rendezés:
Ecosonic

Ecosonic HS-QD-3,5-M

Headset kábel mobiltelefonhoz


Ecosonic HS-2010M USB

HS-2010MUSB vezetékes headset


HS-2010D-GQD

2010 Duo fejbeszélő GN-QD csatlakozóval


Ecosonic HS-QD-RJ

Headset QD-RJ átalakító klábel


Ecosonic HS-QD-PC

Headset QD-PC 2x3,5 Jack átalakító klábel


Ecosonic HS-QD-Y

Headset QD-Y  Tréning klábel


Ecosonic HS-1077 mono

CC Mono fejbeszélő állítható fejpántta


Ecosonic HS-1077 duo

CC Duo fejbeszélő állítható fejpánttal.


Ecosonic HS-2010 duo

CC Duo fejbeszélő állítható fejpánttal.


Ecosonic HS-2010 mono

CC mono fejbeszélő állítható fejpánttal.


1
Tartozékok

Weblapkészítés ViliSoft