Kérdésével és megrendeléssel kapcsolatban kérem
telefonáljon 06-28-920-960

Fejbeszélők > Vezetékes DT fejbeszélők > Jabra Biz 2300 Duo

Jabra Biz 2300 Duo

Jabra Biz 2300 Duo

Nagyobb kép

 

Jabra Biz 2300 hoztuk létre, hogy a nagy teljesítményű contact center, azaz kevesebb fülhallgató pótlások és kevesebb állásidőt az Ön és csapata, és alacsonyabb üzemeltetési költség érdekében. Rendkívül könnyű és diszkrét kialakítás révén termelékenyebb munkavégzés, és csökkentette a felhasználók fáradtságát. Súlyok csak 49 gramm  mono verzió, és csak 68 gramm a duó verzió
Állítható fejpánt és mikrofon kar segítségével megtalálja a tökéletes használatot.
PeakStop ™ technológia eltávolítja a hirtelen hangos hangokat, mielőtt azok  Minden 118dB  feletti hangot kiszűrjük.  HD hang technológia gondoskodik arról, hogy tisztán megértse a másik félet.
Speciálisan tervezett  zajszűrő mikrofon kiszűri éles légzési hangok és a háttér zajokat.

Jabra Biz 2300 hoztuk létre, hogy a nagy teljesítményű contact center, azaz kevesebb fülhallgató pótlások és kevesebb állásidőt az Ön és csapata, és alacsonyabb üzemeltetési költség érdekében. Rendkívül könnyű és diszkrét kialakítás révén termelékenyebb munkavégzés, és csökkentette a felhasználók fáradtságát. Súlyok csak 49 gramm  mono verzió, és csak 68 gramm a duó verzió Állítható fejpánt és mikrofon kar segítségével megtalálja a tökéletes használatot.PeakStop ™ technológia eltávolítja a hirtelen hangos hangokat, mielőtt azok  Minden 118dB  feletti hangot kiszűrjük.  HD hang technológia gondoskodik arról, hogy tisztán megértse a másik félet.Speciálisan tervezett  zajszűrő mikrofon kiszűri éles légzési hangok és a háttér zajokat.

 

Tartozékok

Jabra GN Link 230

Vezetékes headset USB adapter

Jabra GN850

Vezetékes headset erősítő.

Jabra GN860

Vezetékes headset erősítő.

Weblapkészítés ViliSoft