Kérdésével és megrendeléssel kapcsolatban kérem
telefonáljon 06-28-920-960

Fejbeszélők > Vezetéknélküli CC fejbeszélők > Jabra Pro 9470

Jabra Pro 9470

 

 

 

 

 

 

Jabra Pro 9470

Nagyobb kép

A Jabra PROTM 9400 eszközök az első irodai headsetek, melyek egyesítik a DECT és Bluetoothâ technológiát, valamint integrálják a hangzást, látványt és érintést – így tökéletesítve a kommunikációt. Új, izgalmas funkciók sora fokozza a felhasználói élményt. Továbbfejlesztett audio technológiája kristálytiszta hangzást nyújt; a DECT kapcsolattal pedig 150m hatótávolságot érhet el mindenhol egyformán kiváló hangminőséggel; a felbillenő képernyő az érintőfelülettel átadja az irányítást az ujjhegyeknek.

A számos beépített csúcsminőségű hangtechnológiának köszönhetően a Jabra PROTM 9400 sorozat páratlan a hangtisztaság és biztonság szempontjából. A kettős mikrofonnal felszerelt NoiseBlackoutTM rendszer a továbbfejlesztett digitális jelfeldolgozással (DSP) gyakorlatilag  teljesen kiszűr minden háttérzajt, így az Ön hangját mindig tökéletesen tisztán hallják. A szélessávú hangminőség biztosítja, hogy a beérkező hang éles legyen, míg a SafeTone technológia megóvja hallását.

A látás az egyik legbefolyásosabb érzékszervünk. Ezért építünk be minden Jabra PROTM 9400 headsetbe egy 2.4” színes kijelzőt, mely új normákat állít fel a headset felhasználásban. A képernyő segítségével elvégezheti a szükséges beállításokat, valamint megtekintheti a hívások állapotát: például megjeleníti a hívó telefonszámát, vagy kijelzi ha asztali- vagy mobiltelefonálás közben softphone-on keresték Önt.

A Jabra PROTM 9400 stílusos, diszkrét kialakítása bármely viselési módhoz alkalmazkodik, így biztosítja a tökéletes illeszkedést az egész napos viselet során. Amint az Egységes Kommunikáció válik majd általánossá, a felhasználók egész nap viselni fogják headseteiket, mely a kényelmet még fontosabbá teszi mint valaha. Válasszon a fejpánt és nyakpánt között, vagy próbálja ki az egyedülálló Jabra fülakasztót! Mindhárom viselési módban könnyedén változtathatja a bal- és jobboldali viselést.

A beépített Multiuse technológiának köszönhetően minden hívása a headset-hez érkezik, tekintet nélkül arra, hogy melyik telefonra érkezik a hívás – asztali-, soft- vagy mobiltelefonra.

A Jabra PROTM 9400 érintőképernyős alapegysége egyesíti a háromféle telefont (a mobiltelefont Bluetooth-on keresztül) és DECT-en keresztül kapcsolja össze őket az Ön headset-ével – egy olyan technológiával, melyet a megbízhatóság és nagy hatótávolság jellemez. A kiterjesztett hatótávolság lehetővé teszi, hogy szabadon eltávolodjon akár 150m távolságra is az asztaltól anélkül, hogy kommunikációs lehetőségei korlátozódnának.

A Jabra PROTM 9400 headsetek mindegyike jövő-álló beruházás. Az élő internetes frissítések lehetővé teszik, hogy letöltse a legfrissebb szoftvereket és az új funkciós fejlesztéseket a softphone-ok legújabb generációjához.

Nem számít melyik eszközt próbálja a hívó elérni, Ön bármikor válaszolhat a headset gombjának megnyomásával. Ezenkívül a hangerő-beállítást és a hívásnémítást is elvégezheti az érintőszenzorok segítségével.

A SmartSetup varázsló segítségével a képernyőn könnyedén elvégezheti a telefonok csatlakoztatását és a preferenciák kiválasztását. Ha pedig indulásra kész, az érintőképernyő színes ikonjai és intuitív menü rendszere segítségével a híváskezelés csak egy finom érintés.

 

A gyártó oldala ITT érhető el.

Felhasználási terület iroda, mobil
Technológia DECT + Bluetooth 2.1
Kivitel mono
Mikrofon típusa zajszűrős
Mikrofonszár Enyhén hajlítható
Hatótávolság 150m
Beszélgetési idő 10 óra
Sávszélesség szélessávú
Viselet fejpánt, fülpánt, nyakpánt
Csatlakozás RJ, USB
Garancia 2 év

 

Letöltések
Tartozékok

Jabra GN1000

Vezetékes telefon kagylóemelő.

Weblapkészítés ViliSoft